Köpa Atarax online i Sverige

atarax receptfritt

Läkare ordinera Atarax för att lindra nervositet och spänning som ofta uppstår med mentala eller affektiva störningar. En läkare kan också rekommendera Atarax för att behandla allergier, eller förhindra åksjuka, illamående eller kräkningar, eller alla tre. Beställ bästa medicin mot ångest receptfritt med full diskretion via vår smidiga läkar – och apoteksservice.

Vad är Atarax?

Verksam substans: Hydroxizin

Atarax finns som tabletter i styrkorna 10 och 25 milligram.

Atarax är ett läkemedel som kan användas vid ångest och oro, klåda eller nässelutslag. Hydroxizin som finns i Atarax kan också vara godkänd för att behandla andra sjukdomar som inte nämns i denna produktinformation. Fråga läkare, apotek eller annan hälsovårdspersonal om du har ytterligare frågor och följ alltid deras instruktion.

kopa receptfritt

Är det säkert att köpa Atarax online i Sverige? Ja, under förutsättning att du gör det från ett registrerat apotek. Fastän Atarax 25 mg pris kan minska och stiga, betalar du i allmänhet ungefär €0.47 per tablett. Även om du kan köpa Hydroxizin receptfritt så betyder det inte att det bör tas utan läkares inrådan.

Indikationer Atarax:

 • generaliserad ångest, agitation, irritabilitet när;
 • neurologiska och psykiatriska sjukdomar;
 • abstinenssymtom vid kronisk alkoholism;
 • premedicinering;
 • kliande hud nässelfeber, eksem, dermatit;
 • anpassningsstörning.

Atarax receptfritt

För att kunna köpa medicin mot ångest i Sverige, behöver du ett recept. Men hos ett online apotek kan du handla Atarax receptfritt. Hydroxizin finns både i tablettform. Varje piller innehåller 10 mg eller 25 mg den aktiva ingrediensen Hydroxizinhydroklorid. Du kan smidigt köpa Atarax mot klåda på nätet via våra partners apotek.

 • Rekommenderat pris för en Atarax 10 mg €0.34 för 1 tablett.
 • Rekommenderat pris för en Atarax 25 mg €0.39 för 1 tablett.

Genom att köpa Atarax mot klåda kan du åstadkomma att dessa symptom snabbt försvinner, efter början av kuren.

Kan jag beställa Atarax online?

Vår medicinska portal erbjuder våra kunder är ett enkelt, smärtfritt och diskret sätt att få tag på de medicinska behandlingar du behöver. Varför köpa Atarax 25 mg? Hydroxyzin finns i läkemedlen Atarax och Hydroxyzine EQL Pharma som är godkända för behandling av nässelutslag och klåda samt symtomatisk behandling av ångest hos vuxna. De patienter som vill köpa Atarax 25 mg (hydroxizin) snabbt, kan beställa tabletter mot ångest hos ett online apotek. För att köpa Atarax online säkert, måste du läsa reglerna och villkoren som gäller för att beställa läkemedel mot ångest hos ett online apotek. Klicka på bannern för att ta reda på priset för Atarax i Sverige.

Många online apotek erbjuder expressleverans av medicin mot ångest direkt till köparens hem. Genom att köpa Atarax receptfritt hos ett onlineapotek, tillhandahålls alltid det bästa priset på hydroxizin.

Atarax pris på nätet i Sverige

Att beställa hydroxizin betyder en snabb lindring av besvären. Vid klåda och nässelfeber nås effekt efter ca 1 timme och kvarstår minst 24 timmar. Vid ångest och oro märks effekt efter ca 15 minuter och kvarstår i ca 12 timmar. Om patienten störs leverfunktion, varaktighet antihistamineffekt ökar till 96 timmar. Efter ett par dagar känner du dig redan mycket bättre. Medelpriset på Atarax i Sverige är:

Pris Atarax 10 mg börjar vid €0.40 för 1 tablett

PaketPer pillerPris
10mg x 60 piller€0.50€30.13
10mg x 90 piller€0.44€39.23
10mg x 120 piller€0.40€48.33
10mg x 180 piller€0.37€66.53
10mg x 270 piller€0.35€93.83
10mg x 360 piller€0.34€121.13

Pris Atarax 25 mg börjar vid €0.50 för 1 tablett

PaketPer pillerPris
10mg x 60 piller€0.59€35.67
10mg x 90 piller€0.51€46.22
10mg x 120 piller€0.47€56.78
10mg x 180 piller€0.43€77.89
10mg x 270 piller€0.41€109.56
10mg x 360 piller€0.39€141.24

Genom att köpa Hydroxizinhydroklorid hos ett onlineapotek, tillhandahålls alltid det bästa priset på medicin mot ångest.

Så här fungerar läkemedlet

Atarax tabletter innehåller den aktiva substansen hydroxizin, vilket är en typ av läkemedel som kallas sederande antihistamin.

Histamin är ett ämne som produceras av kroppen som en del av en allergisk reaktion. Det orsakar en ökning av blodflödet till det område av allergi, och frisläppandet av andra kemikalier som lägger till det allergiska svaret. Allt detta resulterar i symptom på allergiska reaktioner. Histamin är ansvarig för att orsaka klåda i samband med nässelutslag och allergiskt eksem. Hydroxizin blockerar histamin receptorer och så stoppar dessa åtgärder av histamin.

När börjar Atarax att verka?

Om du vill få reda på när hydroxizin börjar verka i kroppen måste du först veta hur snabbt läkemedlet tas upp i blodet. Atarax läkemedel absorberas i tarmen och snabbt kommer in i blodet. I Atarax fall börjar den verka redan efter ca 15 minuter. Maximal plasmakoncentration observerades i 2 timmar efter intag av tabletter.

Hur använder du Atarax?

Svälj tabletterna med lite vatten. De kan tas med eller utan mat. Vid klåda och nässelutslag är det bra att ta läkemedlet på kvällen eftersom du kan bli trött av den. För yngre barn rekommenderas Atarax oral lösning.

Hur ofta för att ta medicinen beror på åldern på den person som tar det, det tillstånd som behandlas och hur väl den svarar. Det är viktigt att följa de instruktioner som ges av din läkare.

Dosering

Det viktigt att följa de anvisningar om dosering som står på etiketten på läkemedelsförpackningen. Dosen bestäms av läkaren, som avpassar den individuellt för dig. Den beror även på om du får läkemedlet mot klåda, nässelutslag eller ångest och oro.

Atarax ska användas vid lägsta effektiva dos och under kortast möjliga behandlingstid. För vuxna och barn som väger mer än 40 kilo bör den maximala dygnsdosen vara högst 100 mg. Dygnsdosen för barn som väger under 40 kilo bör inte vara högre än 2 milligram per kilo kroppsvikt. Ändra inte dosen utan att först tala med läkare.

Vid klåda och nässelfeber:

Rekommenderad dos för vuxna: 1-2 tabletter à 25 mg på kvällen.
Rekommenderad dos för barn 5-12 år: 1 tablett à 10 mg eller 1 tablett à 25 mg på kvällen.

Vid ångest och oro:

Rekommenderad dos för vuxna: 1-5 tabletter à 10 mg 2-3 gånger dagligen eller 1-2 tabletter à 25 mg 2-3 gånger dagligen. Men högst 10 tabletter à 10 mg eller 4 tabletter à 25 mg per dygn. Se även ”Maximal dygnsdos för samtliga behandlingar” nedan.

Maximal dygnsdos för samtliga behandlingar:

Maximal dygnsdos för vuxna och barn som väger över 40 kg är 100 mg per dag.
Maximal dygnsdos för barn som väger upp till 40 kg är 2 mg/kg per dag.

Hos äldre patienter rekommenderas att påbörja behandlingen med hälften av rekommenderad dos på grund av förlängd effekt. Maximal dygnsdos för äldre är 50 mg per dag.

Läkemedelsbehandling av ångest ska endast vara ett komplement till annan typ av behandling. Innan du köper Atarax 10 mg, kan du alltid ringa till ditt online apotek och få reda på mer om Atarax

Graviditet och amning

Atarax ska inte användas under graviditet. Rådgör med läkare om du behöver använda läkemedlet när du är gravid.

Om behandling med Atarax är nödvändig under amning ska amningen avbrytas.

Atarax och alkohol

Samtidig konsumtion av Atarax och alkohol bör undvikas eftersom denna kombination kan förstärka effekterna av hydroxizin.

Varning! Detta läkemedel kan orsaka dåsighet. Om du påverkas inte köra bil eller använda maskiner.

Överdosering

Om du tror att du överdoserat, sök akut medicinsk vård omedelbart. Överdosering symtomen kan omfatta dåsighet, illamående, kräkningar och yrsel.

Kontraindikationer

Ta inte Atarax:

 • om du är allergisk mot hydroxizin eller något annat innehållsämne i detta läkemedel;
 • om du är allergisk mot cetirizin, aminofyllin, etylendiamin eller piperazinderivat (nära besläktad substans i andra läkemedel);
 • om du lider av porfyri (en ämnesomsättningssjukdom);
 • om ditt EKG (elektrokardiogram) visar en typ av hjärtproblem som kallas förlängt QT-intervall;
 • om du har eller har haft en hjärt-kärlsjukdom eller om du har mycket långsam hjärtrytm;
 • om du har låga saltnivåer i kroppen (t ex låg halt av kalium eller magnesium);
 • om du är gravid eller ammar (se ”Graviditet och amning”)

Biverkningar

Atarax kan provocera manifestation för biverkningar på grund av effekterna av läkemedlet på det centrala nervsystemet. En del personer kan bli sömniga, trötta och få ont i huvudet. Tröttheten brukar försvinna efter några dagars behandling. Sluta att ta detta läkemedel och kontakta omedelbart sjukvården om du får:

Hjärtrytmproblem, svullnad av ansikte, läppar tunga eller svalg, svårigheter att svälja, nässelutslag och andningssvårigheter, neurologiska störningar.

Andra läkemedel och Atarax

Det är viktigt att berätta för din läkare eller apotekspersonal vilka läkemedel du redan tar, inklusive sådana receptfria läkemedel och naturläkemedel, innan du påbörjar behandling med detta läkemedel. Ta inte Atarax om du tar läkemedel för att behandla:

 • bakterieinfektioner (t ex antibiotika; erytromycin, moxifloxacin, levofloxacin);
 • svampinfektioner (t ex pentamidin);
 • hjärtproblem eller högt blodtryck (t ex amiodaron, kinidin, disopyramid, sotalol);
 • psykoser (t ex haloperidol);
 • depression (t ex citalopram, escitalopram);
 • magtarmbesvär (t ex prukaloprid);
 • allergi;
 • malaria (t ex meflokin, hydroxiklorokin);
 • cancer (t ex toremifen, vandetanib);
 • drogmissbruk eller kraftig smärta (metadon)

Köp Atarax online

Atarax mot allergi finns på Apotek och går även att köpa på nätet hos flertalet olika Internetbutiker. Du kan på ett säkert och smidigt sätt beställa Atarax receptfritt. När du har valt din önskade dosering av läkemedlet kommer du ombes att fylla i ett kort formulär online.

kopa receptfritt

Omdömen om Atarax

Omdömen läkare om Atarax och feedback på forumet som har tränat här medel för behandling är oftast positivt. Patienter säger att piller är effektiva för att minska det statliga ångest, hjälper normalisera sömnen, lindra panikattacker. Men ibland medicineringen orsakar konstant sömnighet, letargi, förlust av förmågan att arbeta. Omdömen mottagnings barn visar att rätt dos och antagning under medicinsk övervakning verktyget hjälper till att eliminera den allergiska reaktionen som orsakar svår klåda.

Referenser: medsidesv.bitballoon.comfass.se